دروازه طلایی آسیا

اخذ اقامت استرالیا تخصص ماست

+98 21 22064546
  • ویزای استرالیا
  • اقامت استرالیا
  • مهاجرت به استرالیا
  • سرمایه گذاری در استرالیا

ویزای موقت استرالیا ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه های مورد تائید (زیر گروه 476)

  • این ویزا برای فارغ التحصیلان دانشگاه های مورد تایید است و تحت شرایط ویزا مدت 18 ماه برای آنها ویزا صادر میشود.

    شرایط لازم:
    فارغ التحصیلان دانشگاه های مورد تایید با داشتن شرایط ذیل میتوانند برای این ویزا تشکیل پرونده بدهند.
    • سن متقاضی باید کمتر از 31 سال باشد
    • مدرک تحصیلی مهندسی واجدشرایط ازیک دانشگاه مورد تاییددردوسالگ ذشته اخذ شده باشد
    • قبلا برای این ویزا اقدام نشده باشد
    • از توانائی زبان انگلیسی برخوردار باشند
    • آزمایشات پزشکی و عدم سوء پیشینه را ارائه دهند

    مدرک تحصیلی مهندسی:
    2 سال پیش از آنکه برای این ویزا تشکیل پرونده داده شود یکی از مدارک ذیل را در رشته های مهندسی به اتمام رسانده باشند:

    • کارشناسی
    • کار شانسی ارشد
    • دکترا
    • دیپلم کارشناسی ارشد

    مدرک تحصیلی باید شامل مدرک تحصیلی مهندسی از قبیل ذیل باشد:
    • مهندسی عمران
    • مهندسی سازه
    • مهندسی شیمی
    • مهندسی محیط زیست
    • مهندسی برق
    • مهندسی الکترونیک
    • مهندسی مکانیک
    • مهندسی تولید
    • مهندسی معدن
    • مهندسی مواد

    دانشگاه های مورد تایید:
    مدرک تحصیلی مهندسی ازموسسه آموزشی (دانشگاه)به رسمیت شناخته شده باشد. تحصیل دریک موسسه یاکالج که باموسسه شناخته شده وابسته باشدجزء دانشگاه های مورد تایید بشمار نمیرود . دانشگاه تهران و دانشگاه امیر کبیر (پلی تکنیک سابق) دانشگاه های مورد تایید در ایران میباشند

    توانائی زبان انگلیسی:
    ارائه معدل کل 6 با نمره حداقل 5 در هر مهارت در امتحان زبان IELTS که در سه سال گذشته انجام گرفته شده است.